Serwatka w proszku

Staranny proces produkcji serwatki w proszku sprawia, że ceniona jest za wysoką jakość.

Skład

Serwatka płynna podpuszczkowa

Wartości odżywcze:

Wartość energetyczna

353

Tłuszcz

1 g

w tym kwasy tłuszczowe

0.5 g

Węglowodany

75 g

w tym cukry

75 g

Białko

11 g

Sól

1.8 g

Sposób przechowywania:

W temp. poniżej 20*C, przy wilgotności względnej nie przekraczającej 75%

Podstawa dobrego cukiernika i piekarza

Staranny proces produkcji serwatki w proszku sprawia, że ceniona jest za wysoką jakość. To produkt o wyjątkowo szerokim zastosowaniu. Dystrybuowany do zakładów przetwórczych trafia na nasze stoły pod postacią deserów mlecznych, wyrobów cukierniczych czy piekarniczych.

Potrawy które przygotujesz z tym produktem: