Tradycja smaku z doliny Biebrzy
Książka kucharska
Strona Główna
O firmie
Aktualności
Produkty
Przepisy
Biznes
Kontakt
Poznaj smak naszych potraw
zobacz więcej
Poznaj krainę przepełnioną dobrym smakiem
zobacz więcej
Poznaj smaki naszych serów
zobacz więcej
Sery typu szwajcarskiego
Ser Aldamer – doskonały do lekkiego wina
Aldamer charakteryzuje się łagodnym, słodkawym i delikatnym smakiem. Jego zwarty i sprężysty miąższ usiany jest oczkami o wielkości orzecha laskowego. Doskonale sprawdza się przy przygotowaniu szybkich przekąsek, jak koreczki i kanapki oraz zapiekanek, tostów, pizzy i sosów. Wyjątkową kulinarną kompozycję, z łagodnym w smaku Aldamerem, najlepiej stworzą lekkie wina o delikatnym bukiecie, białe bądź różowe. Dostępny w plasterkach: 150 g i w blokach: 4 kg.
Ser Moniecki – delikatny smak i aromat
Moniecki ceniony jest przede wszystkim za łagodny smak oraz delikatny aromat. Jego gładki, ale i elastyczny miąższ oraz sprężysta konsystencja sprawiają, że doskonale sprawdza się w każdej roli. Można wykorzystać go na zimno – jako dodatek do kanapek czy sałatek, jak i na ciepło – do zapiekanek i makaronów. Dostępny w blokach: 4 kg.
Ser Nadbiebrzański – łagodny ze słodkawą nutą
Wyjątkowy, łagodny smak ze słodkawą nutą oraz zapach dojrzewającego sera Nadbiebrzańskiego sprawiają, że posiada on szerokie zastosowanie kulinarne. Można wykorzystać go zarówno do przygotowania prostej sałatki, jak i różnego rodzaju wykwintnych dań. Dostępny w blokach: 4 kg.
Ta strona używa plików cookies (ciasteczka).
Polityka prywatności
Akceptuję